Algemeen terras klaar voor het 2023 seizoen

14 mei 2023

 08:29u

leestijd 1 min.

Algemeen terras Detroit-gebouw opgekanpt seizoen 2023 door bewoners

Naast de vele onderwerpen die misschien niet altijd even positief zijn, is hier een opbeurende update om je dag op te fleuren. 🌻☀️

Het algemene terras is klaar voor het seizoen 2023. Een team van 8 vrijwilligers heeft meer dan 60 uur werk verzet. Ze hebben alle houten oppervlakken geschuurd en gelakt, onkruid verwijderd, de potgrond aangevuld, nieuwe planten geplant en het terras grondig met hoge druk gereinigd. Ook de plantenbakken bij de hoofdingang zijn onder handen genomen en zien er nu weer netjes uit.

Om het resultaat te zien kun je een kijkje nemen op de 6e verdieping of onderstaand de voor-en-na foto’s bekijken.

De vereniging heeft de kosten van zo’n €900 voorgeschoten en Vesteda zal die volledig vergoeden.

Wanneer je van het terras geniet, verzoeken we je vriendelijk geen meubels of potten te verplaatsen. Laat de ruimte netjes achter en houd rekening met elkaar. Aangezien het terras bedoeld is voor gebruik door alle huishoudens, is het niet passend om er kleine feestjes of bijeenkomsten te organiseren. Als er problemen ontstaan, moedigen we open communicatie en een constructieve dialoog tussen de bewoners aan.

Foto’s voorafgaand aan het opknappen

Je kan op de foto’s klikken om ze te vergroten, of op elke rij op het linker pijltje klikken om er doorheen te bladeren.

Het opknappen en trip tuincentrum

Het eindresultaat

Eindelijk nu ook mogelijkheid water te geven

De buurman, die naast het terras woont is zo aardig om ons aan te laten sluiten op zijn waterleiding. Hopelijk dat Vesteda binnenkort een kraantje installeert.

Nog wat closeups.. nu ook verse kruiden voor iedereen

Panorama

Algemeen terras Detroit-gebouw opgekanpt seizoen 2023 door bewoners
deel deze post via:

deel deze post via:

gepubliceerd op 14 mei 2023

 om 08:29u