Lid worden2023-04-21T15:39:34+02:00
Registratiepagina

Lid worden van
HBV Detroit

Lid worden van
HBV Detroit

Bezichtigingen en verhuizingen worden vaak als ingrijpend ervaren. Die kunnen plezierig zijn, maar mogelijk ook minder aangenaam. Als je behoefte hebt aan introductie, ondersteuning of begeleiding, neem dan contact op met het bestuur. Ook als je je contract nog niet hebt getekend.

Mocht je interesse hebben om een woning in het Detroit-gebouw te huren, bekijk dan het aanbod op de website van verhuurder Vesteda (NL | EN).

Lid worden van de vereniging kan nadat je (of je partner / huisgenoot) door Vesteda als huurder bent geaccepteerd(!). Registratie kan vóór of ná de sleuteloverdracht door onderstaande formulier in te vullen.

Moet mijn naam op het huurcontract staan?2023-01-08T12:15:39+01:00

Nee, inschrijving is mogelijk voor iedere bewoner van het Detroit-gebouw. Het is dus onbelangrijk of je naam wel of niet op het huurcontract staat. Belangrijk: wij delen nooit (nooit!) gegevens met Vesteda (en wie dan ook) zonder je eerst te vragen!

Per persoon of als huishouden inschrijven?2023-01-08T12:15:40+01:00

Het is wenselijk dat elke volwassene in het huishouden zich aanmeldt. Zo kan iedereen persoonlijke updates ontvangen en is de bereikbaarheid beter verzekerd in geval van sporadische noodsituaties of kritieke verstoringen. Als bestuur merken wij dat indirect communiceren ten koste gaat van het gevoel van inclusiviteit en betrokkenheid.

Wat gebeurt er met mijn data?2023-07-20T07:51:42+02:00

Door jou verstrekte informatie zal worden gebruikt door het bestuur en benoemde commissies en zal nooit(!) worden gedeeld met Vesteda, andere huurders of andere partijen zonder je uitdrukkelijke voorafgaande toestemming.

Inschrijfformulier

Inschrijfformulier

Ben je actief via WhatsApp? *
Voorkeurstaal *
Ga naar de bovenkant